Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2018 Programa TLN Mobilicat

Programa TLN Mobilicat

Programa TLN Mobilicat

Beques de mobilitat per a joves de Tarragona
26/10/2018

 

De nou aquest any el Servei Municipal d’Ocupació – Tarragona Impulsa de l’Ajuntament de Tarragona participa amb l’Asociación Mundus en el Programa TLN Mobilicat, un projecte que ofereix beques de mobilitat per a joves de Tarragona (d’entre 18 i 29 anys) inscrits a Garantia Juvenil per tal que puguin fer pràctiques formatives no remunerades en empreses internacionals.

Aquest any 5 joves de Tarragona han viscut i treballat durant 5 mesos a Malta, adquirint així experiència laboral i millorant els seus coneixements de la llengua anglesa.

Per aquest període, de nou s’ofereixen 5 places, i el destí serà PAU, ciutat francesa.

La beca inclou:

  1. Curs de 120 h de francès i tallers de preparació. (De desembre 2018 a març 2019)
  2. Pràctiques professionals en el sector que s'adapti al perfil del sol·licitant, allotjament, viatge d'anada i tornada, activitats culturals i una beca de manutenció de 400-500 €/mes. (De març a juliol 2019) .
  3. Seguiment i tutorització personalitzada durant tot el projecte.

 

En aquest enllaç trobareu més informació i el dia 22 de novembre a les 12 h es realitzarà una SESSIÓ INFORMATIVA del Programa a l’aula 6 del Tarragona Impulsa (Av. Vidal i Barraquer s/n M1)

 

Per apuntar-se al programa cal omplir el següent formulari fins el dia 25 de novembre i enviar el CV a practiqeu@asociacionmundus.com.

Segells de reconeixement d’administració oberta