Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2018 Tarragona Impulsa posa en marxa el programa 'Ubicat' per facilitar l'orientació de persones en atur

Tarragona Impulsa posa en marxa el programa 'Ubicat' per facilitar l'orientació de persones en atur

Tarragona Impulsa posa en marxa el programa 'Ubicat' per facilitar l'orientació de persones en atur

27/12/2017El Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Tarragona, a través del Servei d'Orientació i Intermediació Laboral, posarà en marxa a partir del dia 2 de gener el programa UBICAT, una iniciativa d'acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social adreçat a persones en situació d'atur o en cerca de millora d'ocupació.

 

Les persones beneficiàries realitzaran un itinerari d'inserció adaptat i flexible a les seves necessitats que inclourà tutories individuals i la possibilitat de participar en altres accions que millorin les seves competències i facilitin el seu procés d'inserció al mercat de treball (visites a empreses i/o altres recursos formatius del territori, accions grupals, etc.).


La inscripció resta oberta durant tot l'any. Com a requisit és necessari estar inscrit a les oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandant d'ocupació no ocupat o en millora d'ocupació. Es prioritzaran les persones del municipi de Tarragona.

 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per Ordre TSF/220/2017, d’11 d’octubre.

 

Per a més informació les persones interessades poden adreçar-se a les dependències de Tarragona Impulsa (av. Vidal i Barraquer, magatzem 1, 2ª planta) o bé enviar un correu electrònic a borsadetreball@tarragona.cat o trucar al telèfon 977 24 36 09. Les persones interessades cal que portin còpia del DNI i DARDO.

Segells de reconeixement d’administració oberta