Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2019 8a Jornada Tarragona Impulsa. Foment de l'ocupació i emprenedoria.

8a Jornada Tarragona Impulsa. Foment de l'ocupació i emprenedoria.

8a Jornada Tarragona Impulsa. Foment de l'ocupació i emprenedoria.

#superaelsteuslimits
25/11/2019

Aquest any volem que la "8a Jornada Tarragona Impulsa" sigui un esdeveniment del foment de l'emprenedoria i l'ocupació on poder trobar eines que ens facin sortir de la bombolla, idees per explorar nous espais i raons per vèncer les limitacions. En definitiva, que ens ajudi a “superar els límits”.

Crearem un espai per donar noves perspectives, inspirar en noves maneres de fer, descobrir noves oportunitats i connectar amb professionals.

 

 

Programa 8a jornada Tarragona Impulsa

Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona el 12 de desembre de 2019

 

8.50 h Acreditacions

9.10 h  Benvinguda institucional

9.20 h «Y mi trabajo "pa cuándo"», a càrrec d'Alfonso Alcántara

Com superar els nostres límits professionals i aplicar les nostres competències en la cerca d’oportunitats fora i dins de la nostra zona de confort.

Alfonso Alcántara (Yoriento.com), conferenciant d'empresa amb rigor i humor, motivador de professionals i equips. Psicòleg del canvi.

10.10 h «Com ser el/la professional que busquen les empreses», a càrrec d'Inma Cutillas.

La visió, des del punt de vista de l'empresa, del candidat o candidata perfecte que demanen els departaments de RRHH a l'aspirant durant el període de selecció, i què és el que fa que sigui l'escollit o escollida.

Inma Cutillas, HR Manager Tarragona de l'empresa DHL Supply Chain.

10.45 h «Sigues visible, tu pots!», a càrrec d'Eva Llatser

Amb l'objectiu d'empoderar i dotar d'autoconfiança als assistents per aconseguir els seus propòsits i assolir reptes.

Eva Llatser, llicenciada en psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya i màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans per la Universitat de Barcelona i l’Escola d’Administració d’Empreses. Coach, conferenciant  i formadora d'empreses.

11.30 h Pausa-cafè

12.00 h Taula d'experiències emprenedores consolidades

  • Paco Lorenzo de Treic events, empresa dinamitzadora i creadora esdeveniments esportius empresarials.
  • Adrian Garcés d'AGTC international, empresa d'escape room del camp de Tarragona.
  • Montse i Núria Yago Allué de TWINS, cerveseria artesana a Tarragona amb producció pròpia (Twins Craft Beer) i activitats relacionades amb cervesa com tasts, maridatges i altres (lectures, música...)
  • Neus Torrent, Esther Vilarrasa i Alba Joanpere de Kay Kun, empresa de solucions nutricèutiques per animals de companyia.

12.45 h «Com millorar els teus resultats i ser més productiu/va», a càrrec de César Piqueras

Durant aquesta conferència es donaran eines per superar la dispersió, s'aprendrà a focalitzar i a poder arribar a quotes de productivitat altes.

César Piqueras, autor de més de disset llibres, conferenciant, formador, coach i escriptor. Executive MBA i màster en Psicologia de la Gestió d'Organitzacions per la London Metropolitan University Business School; màster i trainer en Programació Neurolingüística; màster en Psicoteràpia Gestalt, CTI Coaching Training Program, coach ORSC d'organitzacions, sistemes i relacions, i enginyer tècnic industrial.

13.30 h «Autoconeixement amb l'enneagrama», a càrrec de Carlos Garcia

Es treballarà la introspecció per aconseguir la pròpia visió d'un mateix i determinar les característiques de la personalitat. L'ennegrama és una figura que agrupa la personalitat en nou estils bàsics i que permet conrear determinats trets del caràcter per assolir el ple desenvolupament.

Carlos Garcia, graduat en psicologia, col·laborador i facilitador de "La Akademia", un projecte educatiu sense ànim de lucre que neix amb la finalitat d'acompanyar a joves sensibles, inquiets i curiosos per a descobrir qui són verdaderament.

14.15 h Tancament institucional

 

Inscripcions exahurides

 

Segells de reconeixement d’administració oberta