Esteu aquí: Inici Notícies Notícies 2019 La Fira 'Camins d'FP 2019' permet descobrir l'àmplia oferta de formació professional del Camp de Tarragona

La Fira 'Camins d'FP 2019' permet descobrir l'àmplia oferta de formació professional del Camp de Tarragona

La Fira 'Camins d'FP 2019' permet descobrir l'àmplia oferta de formació professional del Camp de Tarragona

La mostra se celebrarà els dies 8 i 9 de maig a Fira Reus
26/04/2019

Aquest espai únic amb l’oferta de formació professionalitzadora del Camp de Tarragona que l'any passat es va produir a la ciutat de Tarragona, es realitzarà aquest any els dies 8 i 9 de maig a Fira Reus. L'esdeveniment acollirà durant els dos dies als centres educatius i institucions del Camp de Tarragona amb l'objectiu de promoure les diverses alternatives de formació professional i ocupacional existents al territori.

La Fira Camins està adreçada principalment a alumnes dels darrers cursos d'ESO, però també a professionals de l'àmbit educatiu i persones interessades millorar la seva ocupabilitat a través de l'actualització professional, entre d'altres.

L'obertura dels estands expositors anirà acompanyada de diferents activitats demostratives, una mostra d'empreses del territori i un espai d'orientació acadèmica i professional adreçat a les persones que tinguin interès a desenvolupar itineraris curriculars vinculats a l'FP.

Camins d'FP 2019 està coorganitzada per diferents entitats locals (ajuntaments de Tarragona, Reus, El Vendrell, Valls i el consell comarcal de la Conca de Barberà), així com per la Diputació de Tarragona, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal.

 

Consulta el programa d'activitats i expositors en aquest enllaç

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat