Esteu aquí: Inici Notícies Notícies 2019 Un projecte per ajudar les pimes a accedir als mercats internacionals, guanyador del 7è Programa Explorer a Tarragona

Un projecte per ajudar les pimes a accedir als mercats internacionals, guanyador del 7è Programa Explorer a Tarragona

Un projecte per ajudar les pimes a accedir als mercats internacionals, guanyador del 7è Programa Explorer a Tarragona

Juan Pablo Muñoz viatjarà a la tardor a Silicon Valley per completar la seva formació
Un projecte per ajudar les pimes a accedir als mercats internacionals, guanyador del 7è Programa Explorer a Tarragona Foto: Mauri
27/06/2019

La consellera de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona, Laura Castel, ha felicitat aquest dijous, 27 de juny, els guanyadors de la setena edició a Tarragona del Programa Explorer de desenvolupament de negocis tecnològics. Juan Pablo Muñoz Franco s’ha endut el primer premi del programa gràcies al projecte Aliconnector.

Muñoz rebrà un premi en metàl·lic de 3.000 euros, gaudirà d'assessorament tècnic al llarg dels tres anys i tindrà l'oportunitat de viatjar a Silicon Valley (Estats Units) per conèixer de primera mà el funcionament d'algunes de les empreses innovadores i tecnològiques punteres. Aliconnector vol convertir-se en una agència d'ajuda a les petites i mitjanes empreses per accedir a les cadenes globals de valor i als mercats internacionals.

El tribunal del programa Explorer també ha decidit reconèixer Paula Bertomeu Sancho com a finalista del premi Woman Explorer Award, emprenedoria en femení, amb el projecte Keep in Touch. I com a finalista del Premi d’Innovació Disruptive Technology Explorer Award, s'ha reconegut Aitor Cortés González amb el projecte Revel. Keep in Touch es basa a oferir solucions digitals al col·lectiu de persones grans, familiars i cuidadors per potenciar la millora en la seva qualitat de vida, mentre que Revel es presenta enfocat al desenvolupament de sistemes telemètrics per al control i anàlisi de l'estrès i ansietat dels jugadors professionals dels E-Sports.

Bertomeu i Sancho competiran amb els altres cinquanta-cinc finalistes de la resta de ciutats de l'Estat on es desenvolupa el Programa Explorer per aconseguir amb el guardó de les seves respectives categories.

Un total de vint-i-quatre joves emprenedors de les comarques tarragonines han participat en aquesta setena edició del Programa Explorer a Tarragona, que des del mes de gener ha ofert a les instal·lacions de Tarragona Impulsa a la Tabacalera formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees innovadores i de base tecnològica. Aquesta iniciativa està coordinada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el suport del Banco Santander i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili. Els emprenedors han gaudit d’un espai per treballar, formació gratuïta i tutorització personalitzada.

El dimecres 17 de juliol a la tarda, al Teatret del Serrallo, tindrà lloc l'acte públic de lliurament de diplomes a tots els participants, en què també es coneixeran els projectes guanaydors del primer i segon accèssit de les beques Explorer, cadascuna valorada en 1.500 €. En el mateix acte es coneixerà el nom dels guanyadors dels Premis Empresa Tarragona Impulsa, atorgats per l'Ajuntament de Tarragona.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat