Esteu aquí: Inici Notícies Notícies 2019 Un total del 30 persones troben feina gràcies al programa 30 PLUS de Tarragona Impulsa

Un total del 30 persones troben feina gràcies al programa 30 PLUS de Tarragona Impulsa

Un total del 30 persones troben feina gràcies al programa 30 PLUS de Tarragona Impulsa

Les empreses participants rebran una subvenció corresponent als mesos contractats
18/09/2019

La tercera edició del programa 30 Plus, amb el qual l’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, facilita la incorporació al món laboral a persones desocupades majors de 30 anys, es tancarà aquest mes de juny amb una inserció laboral del 100%.

El programa, que s'ha desenvolupat aquest semestre per tercer any consecutiu, ha actuat d’intermediari entre les persones sense feina i les empreses, que buscaven diferents perfils laborals. Paral·lelament, tots els participants han rebut una formació, de mitjana de 20 hores de durada, relacionada amb el seu lloc de treball.

Cal destacar especialment que un 85% dels contractes que han signat els participants del programa són indefinits o tenen una durada superior als nou mesos. Els participants, tots residents a la ciutat de Tarragona o a la comarca, treballaran en àmbits tan diferents com l'hostaleria i la restauració, la indústria, la distribució, la venda al detall, el màrqueting o els serveis d'enginyeria, entre d'altres.

Les empreses participants al programa rebran una subvenció corresponent als mesos contractats, i equivalent al salari mínim interprofessional, amb un límit màxim de nou.

El conseller d'Ocupació, Manel Castaño, ha destacat que la consolidació i les bones xifres del 30 Plus "reafirmen la importància de les polítiques actives d'ocupació per a totes les franges d'edat". I ha desenvolupat: "Normalment les administracions públiques centren els seus esforços als col·lectius més desfavorits, com són els joves o les persones majors de 45 anys, però no podem desatendre aquella gent ja adulta que ha sortit malparada de la crisi econòmica i que representen un perfil molt demandat pel teixit socioeconòmic". El conseller també ha confirmat que ja s'ha engegat la quarta edició del programa.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

Més infomació i inscripcions en aquest enllaç

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat