Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Noticies 2020 Arriba la cinquena edició de Tarragona Open Future

Arriba la cinquena edició de Tarragona Open Future

Arriba la cinquena edició de Tarragona Open Future

La final d'aquest programa d'acceleració empresarial tindrà lloc aquest dijous al Palau Firal i de Congressos
Arriba la cinquena edició de Tarragona Open Future Foto: cedida.
16/09/2020

Aquest dijous, 17 de setembre, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà la final de Tarragona Open Future, un programa d’acceleració empresarial organitzat per Tarragona Impulsa amb la col·laboració de Telefónica. En aquesta final s’hi presentaran set projectes que optaran a un primer premi de 3.000 € i tres anys d’assessorament per a la consolidació del negoci amb experts de diferents àmbits. I també hi hauran dos segons premis de 1500 € i que també inclouen l’assessorament per la consolidació.

La jornada de dijous, la inaugurarà a les 10 h el conseller d’Ocupació, Manel Castaño, que donarà la benvinguda a tots els assistents i presentarà els membres del jurat d’aquesta 5a edició. El jurat estarà format: pel mateix Castaño, Miguel Ángel Fernandez, desenvolupament digital a la direcció de Catalunya, C. Valenciana, I. Balears i R. Múrcia de Telefónica Espanya; Mònica Boquera, delegada d’Acció a Tarragona; Josep Ma Vallvè, CEO de l’startup Al Mercat, i dos representants de grups municipals, Francesc Roca del PSC i Elisa Vedrina del PP.

Posteriorment, els assistents podran escoltar la xerrada “Què valoren les startups de Telefónica” a càrrec de Miguel Ángel Fernández. Després, es farà una presentació de la startup guanyadora de la passada edició: Al Mercat. 

A les 10.30 h començaran els showcase de les primeres startups participants a la 5a edició: ACG Coaching & Consulting, un coach amb un enfoc científic i tecnològic; Ángel Cruz Facilitador digital, professional que acompanya i assessora els processos de digitalització d’empreses o entitats, i Biosfer Teslab, un spinoff de la URV que proporciona serveis analítics per estudiar i monitoritzar les alteracions del metabolisme.

Després d’una petita pausa, es seguirà amb les presentacions:

  • CAIGO, una plataforma que recull els esdeveniments culturals i permet la compra d’entrades.
  • E-sport Link, una plataforma web que vol convertir-se en el LinkedIn del món dels esports electrònics.
  • Mediterranean Way, un servei de lloguer de cases vocacionals amb gestió completa per el propietari. 
  • Mireia Luthier, un servei de construcció, reparació i lloguer d’instruments de corda.
Segells de reconeixement d’administració oberta