Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Noticies 2020 Entrega de diplomes a les persones que han participat en accions formatives del Servei d’Orientació i Intermediació Laboral de Tarragona Impulsa.

Entrega de diplomes a les persones que han participat en accions formatives del Servei d’Orientació i Intermediació Laboral de Tarragona Impulsa.

Entrega de diplomes a les persones que han participat en accions formatives del Servei d’Orientació i Intermediació Laboral de Tarragona Impulsa.

09/01/2020

Per acomiadar l'any totes les persones participants en accions d'orientació i intermediació laboral han pogut assistir a l'acte d'entrega de diplomes. Durant el passat 2019, unes 250 persones s'han beneficiat de les accions.

Les accions realitzades durant l'any 2019 han inclòs càpsules i tallers de cerca de feina amb temàtica molt diversa per treballar aspectes com la motivació, saber definir l'objectiu laboral, coneixement del mercat laboral, millora d'habilitats, com afrontar un procés de selecció, alfabetització digital, entre altres. S'han realitzat a Tarragona centre (espai Tabacalera), Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, la Part Alta i Campclar, en aquests dos últims barris subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

A l'acte també hi han assistit les persones participants en el programa d'acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social: UBICAT, que ofereix un recurs integral, flexible i adaptat a les necessitats de cada un dels alumnes a partir d'accions d'orientació i de coneixement de l'entorn productiu. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

El 2020 està previst donar continuïtat a aquesta línia de treball amb noves accions.

Segells de reconeixement d’administració oberta