Esteu aquí: Inici Notícies Noticies 2020 Ja s'han obert les inscripcions per a la 4a edició del programa Tarragona Innovació Social (TIS)

Ja s'han obert les inscripcions per a la 4a edició del programa Tarragona Innovació Social (TIS)

Ja s'han obert les inscripcions per a la 4a edició del programa Tarragona Innovació Social (TIS)

Com a novetat inclou continguts més exhaustius sobre l'anàlisi econòmic i financer, el màrqueting digital i la venda en línia
09/06/2020

Ja està en marxa la convocatòria de la 4a edició del programa Tarragona Innovació Social. “Es tracta de l’únic programa del territori especialitzat en el suport a l'emprenedoria en l'àmbit de la innovació social”, assenyala la consellera de Desenvolupament Econòmic, Laura Castel

L’edició d’enguany presenta com a novetat el canvi de format del programa, per adaptar-lo a un entorn totalment digital. És a dir, es passa de 8 a 13 sessions durant el mes de juliol. Les sessions tindran una part grupal i, a continuació, una part de tutories individuals o en petits equips. També s’alinea el programa amb els objectius de l'Agenda 2030. “S’acompanyarà cada projecte empresarial per vincular el seu valor afegit amb alguns dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible”, explica la consellera Castel. “També reforcem alguns dels continguts i elements que formen part del programa com són l'impuls de la pròpia comunitat TIS (treballarem per reforçar el vincle i la xarxa entre els participants en l'edició actual i les anteriors) i el treball més exhaustiu sobre l'anàlisi econòmic-financer, el màrqueting digital i la venda en línia”, afegeix la responsable de Desenvolupament Econòmic. 

Per altra banda, es manté l'aplicació de metodologies àgils (Lean startup i design thinking) per passar ràpidament i manera efectiva d'una idea a un producte/servei comercialitzable. Així mateix, un altre dels avantatges del programa és que és intensiu, on en cada sessió es treballa i s'avança sobre el projecte propi. Finalment, s’aposta per la promoció de la innovació social.

Les inscripcions es faran a través de la pàgina web fins al 28 de juny. El calendari de les accions és el següent:

  • Juliol, tots els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 13 h, 13 sessions formatives i tutories. 
  • Setembre-Octubre, dues sessions de seguiment i de preparació per a la presentació final.
  • Octubre, acte de presentació final davant d'agents social i econòmics del territori. 

Per a més informació i inscripcions podeu consultar més informació sobre la 4a edició del TIS a l'espai web de Tarragona Impulsa.

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat