Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Noticies 2020 La lutier Mireia R. Ferré, guanyadora de la final de la cinquena edició de Tarragona Open Future

La lutier Mireia R. Ferré, guanyadora de la final de la cinquena edició de Tarragona Open Future

La lutier Mireia R. Ferré, guanyadora de la final de la cinquena edició de Tarragona Open Future

Les empreses Biosfer Teslab i E-sports Link s'enduen el segon i tercer premi del programa d'aceleració empresarial
La lutier Mireia R. Ferré, guanyadora de la final de la cinquena edició de Tarragona Open Future La guanyadora, Mireia R. Ferré, treballant al seu taller. Foto: cedida.
05/11/2020

Aquest dijous s’han donat a conèixer els guanyadors de la cinquena edició de Tarragona Open Future, un programa d’acceleració empresarial organitzat per Tarragona Impulsa amb la col·laboració de Telefónica. Segons el conseller d'Ocupació, Manel Castaño, els guardons reafirmen "el compromís de l'Ajuntament de Tarragona amb l'emprenedoria a la ciutat, mitjançant iniciatives com el Tarragona Open Future que ofereixen un impuls a les noves idees de negoci".

La guanyadora d’aquesta edició ha estat Mireia R. Ferré, l’única lutier i archetier de la província de Tarragona, que rebrà un premi de 3.000 euros i tres anys d’assessorament per a la consolidació del negoci amb experts de diferents àmbits. El jurat ha destacat la seva evolució durant els sis mesos que ha durat el programa on ha creat ella mateixa la seva web i l’estratègia a les xarxes socials, ha obert un local amb taller al barri marítim, i actualment ja ha arribat al punt d’equilibri de la seva empresa, és dir ja pot viure plenament de la seva idea de negoci. Mireia Luthier ofereix un servei de construcció, venta, i lloguer d’instruments de corda únic a la ciutat i a la província. A més també ofereix formació a entitats pel manteniment dels instruments, i destacar que treballa per altres tallers d’Espanya i França, ja que l’especialitat d’archetier la tenen molts pocs lutiers.

En aquesta edició de Tarragona Open Future, també s’han premiat dos projectes més. Per una banda, Biosfer Teslab, una spin-off de la URV que es dedica a l‘anàlisi de dades metabòliques per preveure malalties cardiovasculars, entre altres serveis i productes. I per l’altra, també s’ha premiat E-sports Link, una plataforma per connectar els professionals dels esports electrònics. Aquests dos projectes rebran 1,500 €, així com l’assessorament per la consolidació.

El jurat d’aquesta edició ha estat format per Manel Castaño, conseller d’Ocupació; Miguel Ángel Fernández, desenvolupament digital a la direcció de Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears i Regió de Múrcia de Telefónica Espanya; Mònica Boquera, delegada d’Acció a Tarragona; Josep Ma Vallvè, CEO de l’startup Al Mercat, i dos representants de grups municipals, Francesc Roca, del PSC, i Elisa Vedrina del PP. 

Segells de reconeixement d’administració oberta