Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Noticies 2020 Tarragona Impulsa i URV Emprèn busquen talent emprenedor per a la 1a Hackathon Online Tarragona Talent

Tarragona Impulsa i URV Emprèn busquen talent emprenedor per a la 1a Hackathon Online Tarragona Talent

Tarragona Impulsa i URV Emprèn busquen talent emprenedor per a la 1a Hackathon Online Tarragona Talent

L'activitat, que tindrà lloc els dies 27 i 28 de novembre, està adreçada a persones amb actitud emprenedora
10/11/2020

Fins el proper 15 de novembre està oberta la inscripció a la 1a Hackathon Online que es durà a terme el 27 i 28 de novembre de manera totalment virtual. L’objectiu de la Hackathon és identificar el talent emprenedor del territori per participar en les diferents iniciatives d’incubació i acceleració de Tarragona Impulsa i la URV Emprèn. Per aquesta raó, busquen persones amb actitud emprenedora amb idees de negoci o sense: universitàries i universitaris, estudiants d’FP de graus superiors, emprenedors i emprenedores en general. Es tractaria de persones del àmbit empresarial, tècnic o del món del disseny.  

La Hackathon és una una iniciativa pionera al territori, en la qual els participants aprenen de de manera pràctica l’enfocament Lean Startup per a la creació de productes i models de negocis basats en el coneixement validat, l’experimentació científica i la interació amb els clients. Les persones guanyadores d’aquesta cita tindran accés directe a participar als programes d’incubació Explorer i al d’acceleració Tarragona Open Future.

Els interessats poden inscriure fins el proper 15 de novembre. Del 16 al 20 de novembre es durà a terme la selecció dels participants. El 27 de novembre a la tarda es durà a terme una sessió de presentació d’idees i creació d’equips i l’endemà al matí serà la Hackathon on line.  

Realitzeu la vostra inscripció emplenant el formulari en línia.

Segells de reconeixement d’administració oberta