Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Noticies 2020 Tarragona Impulsa ofereix més de 100 places de formació presencial

Tarragona Impulsa ofereix més de 100 places de formació presencial

Tarragona Impulsa ofereix més de 100 places de formació presencial

El programa Treball als Barris i els certificats de professionalitat proposen diversos cursos teòrics i pràctics
30/09/2020

Aquesta setmana s’ha iniciat el curs de soldadura del programa de formació integradora Treball als Barris. Properament, començaran quatre cursos més d’aquest programa i 2 certificats de professionalitat de nivell 1. En total, Tarragona Impulsa oferirà 105 places de formació i 1461 hores que serviran per millorar la formació i la inserció laboral de diferents col·lectius. Es tracta de cursos de formació presencial que s’ofereixen en el més estricte compliment de les mesures de seguretat.

Les accions formatives en el marc del programa de Treball als Barris s’inicien amb la formació de soldadura, però els propers mesos començaran els de dependent/a de carnisseria, el de muntatge d’instal·lacions electrotècniques i telecomunicacions en edificis, pintura i materials d’imprimació i activitats auxiliars de comerç. Es tracta de cursos d’entre 135 i 191 hores adreçats prioritàriament a veïns i veïnes inscrites com a demandants d’ocupació dels barri de la Part Alta i Campclar. Una de les peculiaritats d’aquest programa es que es combina la formació teoricopràctica amb estades de pràctiques en empreses.

A part d’aquestes accions formatives, el dia 2 d’octubre s’iniciaran les formacions en àrees prioritàries. Aquests certificats ofereixen una formació adaptada a les necessitats del mercat laboral. L’objectiu d’aquests certificats és, a través d’una formació personalitzada subvencionada, afavorir la productivitat i la competitivitat de les empreses, així com la qualificació i la promoció de les persones treballadores. El primer dels cursos és el Certificat de professionalitat d’operacions auxiliars i serveis administratius i generals, de 430 hores. El proper dia 5 d’octubre començarà el Certificat de professionalitat d’activitats auxiliars de magatzem, de 210 hores.

Tant el programa Treball als Barris com els certificats de professionalitat que s’ofereixen dins les accions de formació d'oferta en àrees prioritàries estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.  

 

Més informació 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta