Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Noticies 2020 Tarragona Impulsa organitza els tallers de debat i proposta d'accions del Pla Socioeconòmic dels barris

Tarragona Impulsa organitza els tallers de debat i proposta d'accions del Pla Socioeconòmic dels barris

Tarragona Impulsa organitza els tallers de debat i proposta d'accions del Pla Socioeconòmic dels barris

Les sessions participatives tindran lloc els propers dies 14, 15 i 16 de setembre i seran en format digital
08/09/2020

Tarragona Impulsa està treballant en la creació del Pla Socioeconòmic dels Barris de Tarragona. Actualment es treballa en la tercera fase, la de redacció del Pla d’acció per l’ocupació i el desenvolupament econòmic de cada barri. Per fer-ho possible s’han organitzat tres sessions obertes els propers 14, 15 i 16 de setembre on es presentarà l’esborrany de la diagnosi i debatrà sobre la proposta d’accions. Aquests tallers estan oberts a totes les entitats de la ciutat, de qualsevol sector: culturals, socials, econòmiques, esportives, etc., així com els ciutadans que hi vulguin participar.

Els tallers seran en format digital per tal d’adaptar-se a l’actual context sanitari. El dilluns 14 de setembre es treballaran els barris de la zona ponent (Torreforta, Campclar, Icomar, Parc Riu Clar, la Floresta, Bonavista...), el dimarts 15 serà el torn dels eixamples (centre, nord, sud), els barris marítims i la Part Alta. Finalment, el dimecres 16 es debatrà entorn a la zona de llevant (Vall Arrabassada, la Móra, Ferran, urbanitzacions de Llevant, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau).

El procés participatiu del Pla Socioeconòmic dels Barris de Tarragona es va iniciar al mes de juny amb la recollida d’informació qualitativa sobre les característiques de cada zona de la ciutat i dels diferents sectors d’activitat econòmica. Posteriorment, es va dur a terme la segona fase, de recollida i tractament de les dades estadístiques de cada zona de la ciutat i d’elaboració de l’informe de diagnosi del Pla. Amb la redacció del Pla d’acció per l’ocupació i el desenvolupament econòmic de cada barri i les sessions participatives, es passarà a la 4a fase, en la qual s’elaborarà un document final i es presentarà a la ciutadania.

Aquest projecte està organitzat per Tarragona Impulsa i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local

La inscripció es pot formalitzar mitjançant un formulari. Un cop confirmada la participació, els interessats rebran un correu electrònic amb l'enllaç per prendre part en la sessió.

Segells de reconeixement d’administració oberta