Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Noticies 2020 Tarragona Impulsa organitza un cicle de càpsules formatives per a la creació i gestió d'empreses

Tarragona Impulsa organitza un cicle de càpsules formatives per a la creació i gestió d'empreses

Tarragona Impulsa organitza un cicle de càpsules formatives per a la creació i gestió d'empreses

Totes les sessions són gratuïtes, de durada entre les 2 i les 3 hores i es podran seguir en línia
Tarragona Impulsa organitza un cicle de càpsules formatives per a la creació i gestió d'empreses Dependències de Tarragona Impulsa, a la Tabacalera. Foto: Isaias Mena.
05/10/2020

L’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa engega un cicle de deu càpsules formatives destinades a emprenedors, micro-empreses i PIMES per tal de dotar als participants d’eines per desenvolupar i consolidar el seu projecte empresarial. Totes aquestes formacions seran en línia i comptaran amb docents especialitzats.

La primera de les càpsules serà aquest dimarts, 6 d’octubre, i porta per títol “Customer Discovery: com descobrir nova clientela i dissenyar productes innovadors” i l’impartirà Sergi Manaut. Fins al 15 de desembre, seguiran formacions sobre gestió intel·ligent de clients, lideratge personal, finances, competència, màrqueting online, fiscalitat, machine learning, decoració de locals o estudis de mercat. Propostes molt diverses per tal d’ajudar al professionals en la creació i gestió d’empreses.

Les inscripcions, gratuïtes, es fan telemàticament al web TGN Tràmits.  

Segells de reconeixement d'administració oberta