Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Noticies 2020 Tarragona Impulsa trobarà feina a 40 persones majors de 30 anys gràcies al programa 30 Plus

Tarragona Impulsa trobarà feina a 40 persones majors de 30 anys gràcies al programa 30 Plus

Tarragona Impulsa trobarà feina a 40 persones majors de 30 anys gràcies al programa 30 Plus

Els participants gaudiran d'un contracte laboral de com a mínim sis mesos i d'una formació gratuïta de, com a mínim, 20 hores
18/11/2020

Tarragona Impulsa torna a posar en marxa el programa 30 Plus, que té com objectiu reincorporar les persones de 30 anys o més al mercat laboral. Aquest any, s’han ampliat les places fins a 40 per tal d’arribar a més persones tenint en compte l’actual context de crisi i destrucció de llocs de treball. Aquesta és la cinquena edició del programa que compta amb una inserció del 100%. El conseller d’Ocupació, Manel Castaño, ha destacat que “estem molt satisfets d'haver augmentat les places d’aquest programa i arribar als 40 contractes, tenint en compte l’actual context econòmic”.

Per participar en aquest programa només cal tenir 30 anys o més, estar inscrit com a demandant d’ocupació, ser resident a Tarragona o al Tarragonès i ser seleccionat a través del Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona. Els contractes que es formalitzin a través del programa hauran de tenir una durada mínima de sis mesos, i han de ser de com a mínim del 50% de la jornada. Els participants hauran de cursar una formació d’una durada mínima de 20 h, que serà gratuïta i obligatòria. 

Per la seva banda, les empreses que participin en aquest programa rebran una subvenció per la contractació dels participants d’un mínim de sis mesos fins un màxim de nou. Aquesta subvenció és compatible amb altres incentius fiscals i bonificacions en quotes a la seguretat social, establertes segons la normativa laboral vigent. En aquest programa hi poden participar tot tipus d’empreses, persones autònomes, societats civils privades, entitats i institucions sense afany de lucre, excepte les empreses de treball temporal, centres especials de treball, i empreses d’inserció, amb centre de treball ubicat a Catalunya. Cada empresa pot signar un màxim de cinc contractes subvencionats. 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d'Ocupació Estatal-Ministeri de Treball i Economia Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol.

Per a més informació i inscripcions consulteu el web de Tarragona Impulsa.

Segells de reconeixement d’administració oberta