Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Noticies 2020 Un total de 27 persones gaudiran de treball i formació

Un total de 27 persones gaudiran de treball i formació

Un total de 27 persones gaudiran de treball i formació

L'Ajuntament engega el programa 'Aprenentatge per a la professionalització'
23/01/2020

El nou programa Aprenentatge per a la Professionalització oferirà a 27 persones la possibilitat de combinar un contracte laboral amb formació. L'Ajuntament de Tarragona, a través de la Conselleria d'Ocupació, gestiona aquesta iniciativa, adreçada a persones en desocupació i una qualificació acadèmica baixa.

Les places que s'ofereixen es divideixen en tres àmbits:
• 12 per a operacions bàsiques de restaurant i bar.
• 7 per a manteniment mecànic industrial.
• 8 per a atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

Els participants gaudiran d'un contracte laboral de nou mesos de durada, a jornada sencera, de les quals 30 hores seran d'estada en l'empresa i treball efectiu i les deu hores restants es dedicaran a tasques de formació específica per a cada lloc de treball. Un equip de professionals acompanyarà cada participant en el procés d'aprenentatge.

El projecte compta amb el suport d'una quinzena d'empreses del territori on els participants podran realitzar la seva feina.

El conseller de Desenvolupament Econòmic, Manel Castaño, ha destacat que el nou programa proporciona als participants la possibilitat de formar-se i adquirir, mentre estan treballant, les competències transversals i específiques que necessiten. Es dona resposta, per tant, a una doble necessitat de les persones aturades, la qualificació i l'obtenció d'ingressos.

El programa Aprenentatge per a la Professionalització està finançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Ministerio de Treball, Migracions y Seguretat Social – Servei Públic d'Ocupació Estatal.

Les persones interessades a participar en aquesta iniciativa poden posar-se en contacte amb Tarragona Impulsa o realitzar la preinscripció telemàtica des de la seva web.

Més informació i inscripció

 

Segells de reconeixement d’administració oberta