Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2021 35 empreses han rebut un ajut a la creació de noves empreses de l'Ajuntament de Tarragona

35 empreses han rebut un ajut a la creació de noves empreses de l'Ajuntament de Tarragona

35 empreses han rebut un ajut a la creació de noves empreses de l'Ajuntament de Tarragona

En aquesta edició es van esgotar els 50.000 euros de pressupost destinat
29/01/2021

35 empreses de la ciutat han estat beneficiàries de la 3a convocatòria d'Ajuts per a fomentar l'inici d'activitats econòmiques a la ciutat de Tarragona. L'Ajuntament va rebre 61 sol·licituds, i d'aquestes 35 han estat beneficiàries de la subvenció esgotant tot el pressupost de 50.000 euros. Les subvencions tenen un import entre 2.000 i 3.000 €.

Es tracta d'ajuts destinats a autònoms, societats i socis de cooperatives que van constituir una empresa amb el centre de treball a Tarragona entre l'1 d'agost de 2019 i l'octubre del 2020. Aquesta convocatòria facilitava que aquells nous emprenedors i empreses que hagin hagut de cessar l'activitat a causa de la covid-19 també s'hi poguessin presentar. L'import rebut es correspondrà amb les despeses subvencionables que cada sol·licitant hagi justificat correctament. Entre aquestes despeses hi ha les obres, el lloguer de locals, el mobiliari o impostos relacionats amb l'inici de l'activitat econòmica, entre d'altres.

Segells de reconeixement d'administració oberta