Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2021 Arriba la final del programa Explorer 2021

Arriba la final del programa Explorer 2021

Arriba la final del programa Explorer 2021

L’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili patrocinen aquest programa impulsat Banc Santander
Arriba la final del programa Explorer 2021 Fotografia: Logotip Programa Explorer
05/05/2021

Demà 6 de maig tindrà lloc al Palau de Congressos de Tarragona la final de la VIII edició del programa Explorer. Aquest programa està impulsat pel Banc Santander compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili. 

En aquesta edició han finalitzat 15 projectes de diferents sectors: educació, salut i benestar, comerç, millora del medi ambient…dels quals en sortirà un guanyador que podrà escollir entre les opcions de realitzar un programa on-line de l’European Innovation Academy de 3 setmanes per seguir desenvolupant el seu projecte amb mentors de Silicon Valley o gaudir de viure una experiència intensiva d'immersió i formació per mitjà d'un viatge d'una setmana a Oporto, l'estiu de 2022.  

Aquest any el programa s’ha dut a terme 100% de manera virtual durant 12 setmanes en les quals els participants  han experimentat l’emprenedoria com a opció professional. Els participants han tingut l'oportunitat de formar-se i adquirir habilitats emprenedores, així com els coneixements necessaris per a construir i validar la seva idea de negoci , i que  aquesta contribueixi a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible per a l’any 2030.

El programa Explorer està dissenyat perquè les persones participants es converteixin en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles en diferents indústries, sectors i tipologies d'organitzacions. Està dirigit a joves entre 18 i 31 anys amb ganes de generar un impacte positiu en el món.   

Aquest programa està promogut per Banc Santander a través de Santander Universitats i coordinat pel Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE), i compta amb la col·laboració a nivell local d'entitats públiques i privades.  

Segells de reconeixement d'administració oberta