Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2021 Arriba la final del Tarragona Open Future 2021

Arriba la final del Tarragona Open Future 2021

Arriba la final del Tarragona Open Future 2021

Un total de vuit projectes opten a guanyar la sisena edició d'aquest programa d'acceleració empresarial
27/09/2021

Aquest dimecres, 29 de setembre, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà la final de Tarragona Open Future, un programa d’acceleració empresarial organitzat per Tarragona Impulsa amb la col·laboració de Telefónica. En aquesta final s’hi presentaran vuit projectes que optaran a un primer premi de 3.000 € i tres anys d’assessorament per a la consolidació del negoci amb experts de diferents àmbits. I també hi hauran dos segons premis de 1500 € i que també inclouen l’assessorament per la consolidació. 

A les 10 del matí el conseller d’Ocupació, Manel Castaño, inaugurarà la jornada amb un parlament de benvinguda i la presentació dels membres del jurat d’aquesta 6a edició. El jurat estarà format: pel mateix Castaño, Miguel Ángel Fernandez, desenvolupament digital a la direcció de Catalunya, C. Valenciana, I. Balears i R. Múrcia de Telefónica Espanya; Mònica Boquera, delegada d’Acció a Tarragona; Mireia R. Ferré, luthier i archetier, guanyadora de l’Open Future 2020 i tres representants dels grups municipals: Berni Álvarez (PSC), Elisa Vedrina (PP) i el Jose Luís Calderón, no adscrit. 

Posteriorment, els assistents podran escoltar la xerrada “Què valora Telefònica de  les startups?” a càrrec de Miguel Ángel Fernández. Després, es farà una presentació de la startup guanyadora de la passada edició: Mireia R. Ferré, Luthier - Archetier.  

A les 10.30 h començaran els showcase de les primeres startups participants a la 6a edició:  

  • Attends un peu. Disseny de moda d’autor. 
  • Burning Calories. Plataforma que integra rutines d’exercici , classes virtuals i un  seguiment dietètic personalitzat amb una biblioteca de receptes i video-receptes. 
  • EAgora. Una xarxa social gamificada per conectar l’administració pública amb la ciutadania que permet muliplicar i accelerar el procés de transició cap a l’Agenda 2030. 
  • Urban resilience. Estacions de servei que proporcionen un infrastructura de càrrega d’accés públic per a tot el sistema de mobilitat elèctrica d’una ciutat. 
  • HelloBB. Una eina per gestionar de manera digital tots els processos relacionats amb les llistes de naixement. 
  • Koonerfy. Aplicació multiplataforma amb una arquitectura cloud escalable orientada al sector de la restauració i l’oci. 
  • Tàrraco ArqueoTours. App per a telèfons mòbils (Android i IOs) que facilita l'accés al coneixement de l'excepcional llegat patrimonial antic de Tarragona. 
  • Tridax. Empresa dedicada al cultiu hidropònic d’enciams originals i maduixes ecològiques. 
Segells de reconeixement d'administració oberta