Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona contracta nou joves en el marc del programa europeu de garantia juvenil

L'Ajuntament de Tarragona contracta nou joves en el marc del programa europeu de garantia juvenil

L'Ajuntament de Tarragona contracta nou joves en el marc del programa europeu de garantia juvenil

Treballaran en diferents departaments del consistori durant sis mesos a jornada completa
L'Ajuntament de Tarragona contracta nou joves en el marc del programa europeu de garantia juvenil Foto: Manel R. Granell.
01/10/2021

Aquesta setmana s’han incorporat a l’Ajuntament de Tarragona nou joves d’entre 16 i 30 anys que s’acullen al programa europeu de Garantia Juvenil. Es tracta d’un programa pensat per oferir oportunitats formatives i laborals a persones d’aquestes edats que ja no estudien però que tampoc han pogut accedir al mercat laboral. El conseller d’ocupació, Manel Castaño, ha encoratjat els joves a “aprofitar aquesta oportunitat laboral, que els permetrà conèixer el funcionament de l’Ajuntament i posar en pràctica els seus coneixements”.  

Els joves entraran a treballar en diferents departaments de l’Ajuntament en contractes en pràctiques per un període de sis mesos i al 100% de jornada laboral. Quatre joves s’incorporaran al Departament de Joventut i Cooperació, un als Centres Cívics, dos al Servei Municipal d’Ocupació, un a Patrimoni i l’un altre a Responsabilitat Patrimonial.  

Per tal de cobrir aquestes places s’han seleccionat joves amb els perfils més adequats per complir amb els requisits que marcava la convocatòria: estar empadronat en territori espanyol; tenir entre 16 i 30 anys; ser beneficiari del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya; estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o altre títol oficialment reconegut com a equivalent, o un certificat de professionalitat. 

El programa de contractació de joves en pràctiques està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. 

Segells de reconeixement d'administració oberta