Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona crea el programa d'acompanyament "Empreses amb Futur, Tarragona 2030"

L'Ajuntament de Tarragona crea el programa d'acompanyament "Empreses amb Futur, Tarragona 2030"

L'Ajuntament de Tarragona crea el programa d'acompanyament "Empreses amb Futur, Tarragona 2030"

"Empeses amb Futur, Tarragona2030" s'adreça a microempreses i persones autònomes amb l'objectiu de millora la competitivitat i resiliència
22/06/2021

Avui s'inicia la inscripció al programa d'acompanyament d'empreses i autònoms "Empreses amb Futur, Tarragona 2030" de Tarragona Impulsa. El conseller d'Ocupació, Manel Castaño, ha destacat que "es tracta d'un programa gratuït que donarà eines als participants per tal de millorar la seva competitivitat i resiliència amb estratègies de negocis i plans d'acció que s'adaptaran a l'entorn actual: complex i canviant".

Les empreses que hi participin accediran a sessions d'assessorament individual per elaborar una diagnosi de la situació de l'activitat, identificar aspectes de millora i elaborar un pla de treball personalitzat per passar a l'acció i aconseguir els objectius consensuats. També es duran a terme sessions de capacitació pràctiques especialitzades en la innovació, la direcció, el màrqueting, les vendes, la transformació digital, la gestió empresarial, lideratge, protecció de dades, dubtes fiscals i laborals. Finalment, des del programa "Empreses amb futur, Tarragona 2030" es promourà networking entre les empreses participants i especialistes en diferents àmbits d'interès.

En aquest nou programa s'hi poden apuntar microempreses - de fins a 9 treballadors i amb un volum de negoci que no superi els 2 milions d'euros anuals- i treballadors i treballadores autònomes. El domicili fiscal i el centre de treball hauran de trobar-se a la ciutat de Tarragona de forma habitual. I també es demana 3 anys d'antiguitat mínima de l'activitat des de la data de la sol·licitud.

La preinscripció comença avui i acaba l'11 de juliol, i fins al 20 de juliol hi haurà la selecció dels participants. Les sol·licituds de preinscripció s'hauran de presentar per via telemàtica a través del següent enllaç. El programa es durà a terme del 23 de juliol al 3 de desembre del 2021 i serà totalment gratuït.

Aquest programa és finançat per l'Ajuntament de Tarragona i compta amb el suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Es pot consultar la informació completa del programa en el web de Tarragona Impulsa

Per mes informació i consultes us podeu adreçar al correu electrònic: oroig@tarragona.cat. o al telf: 977 243 609

Segells de reconeixement d’administració oberta