Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona engega les accions formatives del programa Treball als Barris

L'Ajuntament de Tarragona engega les accions formatives del programa Treball als Barris

L'Ajuntament de Tarragona engega les accions formatives del programa Treball als Barris

Estan dirigides a persones desocupades dels barris de Campclar i Part Alta
10/03/2021

L’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, ha engegat les accions formatives del programa Treball als Barris que tenen com a objectiu impulsar el desenvolupament socioprofessional de les persones dels barri de Campclar, Part Alta i zona d’influència. El conseller d’Ocupació, Manel Castaño, ha destacat que “es tracta d’un programa que permet als participants millorar i reorientar la seva carrera professional, amb una alta taxa d’inserció laboral”.

Aquesta setmana s'han iniciat quatre formacions de capacitació de les següents especialitats:

  • Rehabilitació i manteniment d'espais.
  • Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals.
  • Auxiliar de subaltern en instal·lacions municipals.
  • Activitats auxiliars de jardineria..

Les formacions estan basades en el contingut dels certificats de professionalitat corresponents i en total sumen 645 hores de formació. En aquestes formacions hi participen 44 persones en situació d’atur dels barris de Campclar i Part Alta.  

A més d’aquestes formacions, també en el marc del programa Treball als Barris es duran a terme dos cursos més. El primer de neteja en centres sanitaris i assistencials, de 155 hores de teoria i pràctica, i el de dependent de carnisseria, de 110 h, que inclou el mòdul transversal de manipulació d’aliments. A més aquestes dues formacions inclouen 25 hores de formació en alfabetització digital i formació en línia.  

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.  

Segells de reconeixement d'administració oberta