Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona ofereix ajuts a les empreses que contractin persones que hagin participat en programes de Tarragona Impulsa

L'Ajuntament de Tarragona ofereix ajuts a les empreses que contractin persones que hagin participat en programes de Tarragona Impulsa

L'Ajuntament de Tarragona ofereix ajuts a les empreses que contractin persones que hagin participat en programes de Tarragona Impulsa

Les empreses poden rebre fins a 7.000 € en funció de la durada del contracte i de la jornada laboral
L'Ajuntament de Tarragona ofereix ajuts a les empreses que contractin persones que hagin participat en programes de Tarragona Impulsa Instal·lacions de Tarragona Impulsa a la Tabacalera. Foto: Isaias Mena.
17/03/2021

L’Ajuntament de Tarragona, mitjançant Tarragona Impulsa, ofereix ajuts a les empreses que contractin persones que hagin participat en algun dels programes de polítiques actives gestionats per Tarragona Impulsa.  L’objectiu de la convocatòria és impulsar l’economia de les empreses i l’ocupabilitat de les persones del territori, mitjançant la concessió d’ajuts a empreses que contractin persones que hagin participat de programes de Tarragona Impulsa. 

Per poder accedir a aquests ajuts, l’empresa ha de tenir un centre de treball a Tarragona, o bé contractar una persona resident a Tarragona. La contractació ha d’estar tramitada mitjançant el servei d’intermediació laboral de Tarragona Impulsa. A més, les empreses han de contractar la persona durant mínim sis mesos, i amb una jornada del 50% o superior. L’import de l’ajut és de la meitat de la despeses corresponent a salaris,  incloent pagues extraordinàries i la part de seguretat social és a càrrec de l’empresa. 

L’import de la convocatòria és de 50.000€, i les empreses poden rebre ajuts de fins a 7.000 € en funció de la durada del contracte i de la jornada laboral. A la convocatòria de 2020, un total de 12 empreses van rebre la subvenció, fet que va suposar la contractació de 16 persones. 

La convocatòria es va publicar al  BOPT  a data 12/03/2021. La convocatòria es pot consultar a la Seu Electrònica i les persones interessades poden presentar sol·licituds mitjançant l’eTràmits municipal, on podran consultar, prèviament, la guia de presentació de sol·licituds.

El termini per presentar sol·licituds serà fins al 30 d’abril de 2021. Per rebre més informació o aclarir dubtes, les persones interessades es poden adreçar a tarragonaimpulsa@tarragona.cat, indicant en el assumpte “Subvencions creació ocupació” o per telèfon, trucant al 977 243 609.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta