Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona posa en marxa l'Oficina pel Treball Digne i l'Ocupació de Qualitat

L'Ajuntament de Tarragona posa en marxa l'Oficina pel Treball Digne i l'Ocupació de Qualitat

L'Ajuntament de Tarragona posa en marxa l'Oficina pel Treball Digne i l'Ocupació de Qualitat

Es tracta d’un servei gratuït d’assessorament laboral per a totes les persones treballadores de Tarragona i l’entorn
 L'Ajuntament de Tarragona posa en marxa l'Oficina pel Treball Digne i l'Ocupació de Qualitat Fotografia: Manel R. Granell
05/07/2021

L’Oficina pel Treball Digne i l’Ocupació de Qualitat de Tarragona ja és una realitat. Es tracta d’un servei gratuït d’assessorament laboral per a totes les persones treballadores de Tarragona i l’entorn. El conseller d’Ocupació, Manel Castaño, ha destacat que ”L’Ajuntament de Tarragona no és aliè a la situació de precarietat laboral que existeix a la ciutat, i a la vulneració de drets que, malauradament, viuen algunes de les persones treballadores. Per fer front aquesta situació, obrim l’Oficina de Treball Digne, que ajudarà a impulsar l’ocupació de qualitat a la ciutat, i estimular així el desenvolupament econòmic de Tarragona”. 

El nou servei s’ubica a Tarragona Impulsa i des d’avui també atén consultes de forma telemàtica, promourà els drets laborals a la ciutat, mitjançant, principalment, l’assessorament individual a les persones treballadores. També es preveu la realització de formacions i assessoraments grupals, quan els col·lectius o temàtiques que s’abordin així ho facin oportú. Alhora, es programaran accions formatives sobre diferents àmbits del dret al treball i altres qüestions d’interès vinculades amb l’àmbit laboral.  

L’Oficina pel Treball Digne i l’Ocupació de Qualitat és un servei gratuït d’assessorament laboral per a totes les persones treballadores de Tarragona i l’entorn, estiguin en actiu o no, amb contracte o sense; i sigui quina sigui la seva situació administrativa. Per demanar cita només cal trucar a aquest telèfon 977 243 609 o enviar un correu electrònic a oficinatreballdigne@tarragona.cat . L’Oficina atén de forma presencial els divendres de 9 a 14 h i la resta de dies, l’atenció és telemàtica, a través del correu electrònic i el telèfon. 

 

Pla de Reactivació Socioeconòmica  

Aquest projecte s’emmarca en el Pla de Reactivació Socioeconòmica de l’Ajuntament de Tarragona, el qual podeu consultar aquí. El Pla de Reactivació recull els projectes que l’Ajuntament de Tarragona durà a terme per tal de reactivar el teixit socioeconòmic de la ciutat per fer front a les conseqüències derivades de la COVID-19. 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta