Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona presenta un programa formatiu per la transformació digital de les empreses

L'Ajuntament de Tarragona presenta un programa formatiu per la transformació digital de les empreses

L'Ajuntament de Tarragona presenta un programa formatiu per la transformació digital de les empreses

Aquests seminaris en línia s'emmarquen en el Pla de Reactivació Socioeconòmica impulsat pel consistori
24/11/2021

Aquest dijous s’inicia el programa formatiu Transforma’t de Tarragona Impulsa per a la transformació digital per a empreses. Es tracta de vuit seminaris de tres hores de durada en format en línia que combinen exposicions de la persona docent amb exercicis pràctics basats en els propis casos de les persones assistents. 

La primera sessió serà demà 25 de novembre a les 15.30 h i porta per títol “Com és el procés de compra en línia d’un producte o un servei i què fer per incrementar les possibilitats d’èxit en la venda (Sales Funnel). A partir d’aquí s’han organitzat 7 tallers més sobre xarxes socials, estratègia publicitària, emailings, propostes de venda, política de premsa o eines de productivitat, analítica i medició.  

Les capsules formatives s’emmarquen en el Programa de Transformació digital dirigit a les empreses de la ciutat de Tarragona, per tal de millorar la seva activitat econòmica i la seva competitivitat. Aquest programa ha inclòs una diagnosi a les empreses de la ciutat per tal de saber en quin nivell de digitalització es troben i quines son les principals dificultats que es troben en aquest procés. Així com un paquet d’ajuts amb un pressupost total de 50.000 € i dirigits a treballadors autònoms i microempreses amb centre de treball i domicili fiscal a la ciutat de Tarragona, que tinguin fins a 9 treballadors i amb un volum de negoci anual fins a dos milions d’euros.      

Pla de Reactivació Socioeconòmica        

Aquest projecte s’emmarca en el Pla de Reactivació Socioeconòmica de l’Ajuntament de Tarragona, que recull els projectes que l’Ajuntament de Tarragona durà a terme per tal de reactivar el teixit socioeconòmic de la ciutat per fer front a les conseqüències derivades de la COVID-19. L’elaboració del Pla de Reactivació Socioeconòmica està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal i cofinançat en un 50% per el Fons Social Europeu.    

Per a més informació sobre les formacions i el conjunt pla consulteu el web de Tarragona Impulsa.  

Segells de reconeixement d'administració oberta