Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona torna a oferir el servei d'assessorament en la cerca de feina de manera presencial

L'Ajuntament de Tarragona torna a oferir el servei d'assessorament en la cerca de feina de manera presencial

L'Ajuntament de Tarragona torna a oferir el servei d'assessorament en la cerca de feina de manera presencial

El servei s’ha de concertar mitjançant cita prèvia i segueix totes les mesures de seguretat
 L'Ajuntament de Tarragona torna a oferir el servei d'assessorament en la cerca de feina de manera presencial Instal·lacions de Tarragona Impulsa, a l'edifici Tabacalera. Foto: Isaias Mena.
16/02/2021

L'Ajuntament de Tarragona torna a oferir el servei d'assessorament i recolzament en la cerca de feina presencialment. A causa de la situació d’emergència sanitària aquest servei es feia de manera virtual i ara es pot escollir si es prefereix fer en línia o de manera presencial. El conseller d’Ocupació, Manel Castaño, ha remarcat que amb “aquesta acció, les persones que no tenen eines informàtiques o competències digitals poden demanar cita i rebre assessorament presencial amb totes les garanties sanitàries”.

A més, també s’ofereix la possibilitat de dur terme les trobades en diferents punts d’atenció, d'aquesta manera s'eviten desplaçaments i és el personal de Tarragona Impulsa que s'apropa. Aquest desplaçament és possible gràcies al suport de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, que ha habilitat un espai per poder realitzar les tasques. A més, l’Ajuntament disposa d’una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de Breequilibri territorial i social: projecte Treball als barris. 

Actualment, s’ofereixen aquests tres punts d’atenció

  1. Tarragona Impulsa, a l’edifici Tabacalera. Servei d’atenció tots els dies (dl a dv) presencial de 8 a 15 hores i també atenció telemàtica, tot amb cita prèvia. Tel. 977 243 609.
  2. Centre Sociocultural de la Part Alta. Servei d’atenció tots els dies (dl a dv) presencial de 8 a 15 hores i també atenció telemàtica, tot amb cita prèvia. Tel. 977 221 009. 
  3. Espais de Trobada de Campclar. Atenció presencial amb cita prèvia. L'horari i el dia es concreta amb cada persona usuària. S'ofereix atenció virtual. Tel. 977 551 698. Els barris de Bonavista i Torreforta també es cobreixen des de aquest punt.

A més, també es compta amb el programa UBICAT, un programa d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social. Aquest programa suma quatre tècniques d’acompanyament i dues més de prospecció i coneixement de l'entorn productiu, per facilitar la incorporació al mercat laboral de les persones participants. Es tracta d’un programa flexible que s'adapta a les necessitats de les persones participants. El projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Públic d'Ocupació Estatal del Ministeri de Treball i Economia Social.

Segells de reconeixement d’administració oberta