Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2021 S'inicia el programa Explorer 2022

S'inicia el programa Explorer 2022

S'inicia el programa Explorer 2022

Està impulsat pel Banc Santander i compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili
04/02/2021

Ahir va començar la VIII edició del Programa Explorer impulsat pel Banc Santander, que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili. En aquesta edició es van presentar 50 persones, de les quals 37 han estat seleccionades que treballaran en una vintena de projectes. En aquesta edició, tots els participants són estudiants universitaris majoritàriament dels últims cursos i de diferents especialitats com humanitats, enginyeria, administració d’empreses o estudiants de màster.

Aquest any el programa es durà a terme 100% de manera virtual durant 12 setmanes en les quals els participants experimentaran l’emprenedoria com a opció professional. Tindran l'oportunitat de formar-se i adquirir habilitats emprenedores, així com els coneixements necessaris per a construir i validar una idea de negoci que contribueixi a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible per a l’any 2030. Una vegada finalitzat el procés de formació, els projectes que completin les activitats del programa rebran un certificat de participació. 

A més, tots els projectes participants accediran a una comunitat global de joves innovadors que va creixent edició rere edició amb la incorporació d'Explorer Spaces americans i europeus. I els projectes finalistes de cada Explorer Space participaran en un Explorer Trip: una experiència intensiva d'immersió i formació per al grup per mitjà d'un viatge d'una setmana a un hub d'innovació europeu a l'estiu de 2021. 

El programa Explorer està dissenyat perquè les persones participants es converteixin en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles en diferents indústries, sectors i tipologies d'organitzacions. Està dirigit a joves entre 18 i 31 anys amb ganes de generar un impacte positiu en el món.  

Aquest programa està promogut per Banc Santander a través de Santander Universitats i coordinat pel Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE), i compta amb la col·laboració a nivell local d'entitats públiques i privades.   

Segells de reconeixement d’administració oberta