Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2021 Un punt de trobada entre turistes i locals a Bali és el projecte guanyador del programa explorer 2021

Un punt de trobada entre turistes i locals a Bali és el projecte guanyador del programa explorer 2021

Un punt de trobada entre turistes i locals a Bali és el projecte guanyador del programa explorer 2021

El programa està impulsat pel Banc Santander i compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili
Un punt de trobada entre turistes i locals a Bali és el projecte guanyador del programa explorer 2021 Fotografia: Entrega premi VIII Programa Explorer.
14/05/2021

Marina Muñoz Pego amb el projecte Teraskami ha estat la guanyadora del VIII Programa Explorer que es va celebrar al Palau de Congressos de Tarragona. El programa Explorer està impulsat pel Banc Santander i compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili.

El projecte Teraskami sorgeix de l’experiència de la Marina Muñoz al nord de l’Illa de Bali, on va realitzar una estada de voluntariat. En aquesta estada, va detectar que a la regió de Sidetapa, molt poc turística, els seus habitants necessitaven adquirir l’anglès per tal d’augmentar les oportunitats laborals. Per tal de combatre aquesta problemàtica, sorgeix Teraskami, un espai d’interacció entre persones, per atraure estrangers a participar en tallers i propiciant així la pràctica de l’anglès entre els joves locals.

La guanyadora tindrà la possibilitat d’escollir entre les opcions de realitzar un programa on-line de l’European Innovation Academy de 3 setmanes per seguir desenvolupant el seu projecte amb mentors de Silicon Valley o gaudir d’una experiència intensiva d'immersió i formació per mitjà d'un viatge d'una setmana  a Oporto, l'estiu de 2022. 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta