Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2021 Un total de 96 persones participen en diferents plans d'ocupació de l'Ajuntament

Un total de 96 persones participen en diferents plans d'ocupació de l'Ajuntament

Un total de 96 persones participen en diferents plans d'ocupació de l'Ajuntament

Nou persones han començat aquest dilluns a treballar a l'Ajuntament gràcies al programa Treball i Formació Dona
Un total de 96 persones participen en diferents plans d'ocupació de l'Ajuntament Interior de les dependències de Tarragona Impulsa, a la Tabacalera. Foto: Isaias Mena.
01/02/2021

Aquest dilluns s’ha iniciat el programa TiF Dona amb la contractació de nou dones que duran a terme tasques de peons de neteja, manteniment i jardineria a l’Ajuntament de Tarragona. Amb aquestes nou dones actualment a l’Ajuntament hi ha 96 persones contractades en diferents plans d’ocupació.  

Totes les contractacions són a jornada completa i l’objectiu principal és la millora del perfil professional del participant i afavorir el funcionament i estat de diferents zones i serveis a Tarragona, beneficiant-se així tots els veïns de Tarragona.

A banda del TiF Dona, actualment hi ha actiu:

  • El programa TiFCovid, que dona feina a 23 persones que estan treballant com a subalterns o auxiliars administratius.
  • El programa Enfeina’t, en el qual participen 34 persones que tenen contractes com a agents cívics, orientadors laborals, auxiliars administratius, treballadors de neteja o subalterns. 
  • 12 persones prenen part del programa de Reactivació Ocupacional de la Diputació i estan treballant en diferents àrees de l’Ajuntament com comerç, servis socials, IMET o Tarragona Impulsa. 
  • el programa de de Manteniment Forestal propi de l’Ajuntament de Tarragona en el qual hi participen 18 persones des de peons, oficials, cap de colla i encarregat de tasques forestals. 
Segells de reconeixement d'administració oberta