Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 5è Fòrum d’inversió CatSud

5è Fòrum d’inversió CatSud

5è Fòrum d’inversió CatSud

15/03/2022

L’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Reus, ACCIO –l’Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya–, la Diputació de Tarragona, i la Universitat Rovira i Virgili, a través de la Càtedra d’Emprenedoria, convoquen aquest fòrum d’inversió adreçat a persones emprenedores i inversores del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i del Baix Penedès.

La cita esdevé un punt de trobada amb l'objectiu de:

  • Facilitar l'acostament de les persones amb projectes innovadors, viables i amb elevat potencial de creixement a persones inversores.
  • Assessorar les persones emprenedores per tal d'accedir a fons de finançament privats.
  • Donar a conèixer els projectes empresarials i potenciar l'emprenedoria de les nostres comarques.

Acosta't al Fòrum i descobreix set projectes empresarials innovadors de diferents sectors. En el decurs d'aquest acte també podràs conèixer els casos d'èxit d’EBREDRONE, IBERINSECT I CREATSENS, participants com a projectes empresarials d’anteriors edicions del Fòrum d’Inversió CATSUD. Els seus CEO explicaran la seva trajectòria empresarial, la relació amb fons d’inversió privats i la participació en rondes de finançament.

Dates i ubicació

El 5è Fòrum d’Inversió CAT SUDtindrà lloc el dijous 24 de març de 2022 a partir de les 9 hores al Centre de fires i convencions de firaReus Events (Avinguda de Bellissens, 40 - Reus. Consulta aquí el PROGRAMA.

Com hi pots participar

La jornada està adreçada a persones emprenedores, fons d’inversió privats, persones directives i empresàries.

L’assistència és gratuïta.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Segells de reconeixement d'administració oberta