Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 Aprovada l'actualització de les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la creació d'ocupació

Aprovada l'actualització de les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la creació d'ocupació

Aprovada l'actualització de les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la creació d'ocupació

Se n'ha millorat el redactat i s’han fet més flexibles per donar resposta a les necessitats detectades al territori
Aprovada l'actualització de les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la creació d'ocupació Foto: Isaias Mena.
18/02/2022

El Consell Plenari ha aprovat aquest divendres les bases reguladores per a la concessió de subvencions per la creació d’ocupació. “Es tracta d’una actualització d’aquestes bases per adequar-les a la realitat actual i així permetre que es presentin més empreses, al mateix temps que es manté la seva essència que és fomentar la creació d’ocupació”, subratlla el conseller d’Ocupació, Manel Castaño.

Les bases reguladores s’han modificat en diverses ocasions i, ara, el Servei Municipal d’Ocupació creu convenient actualitzar-les novament perquè s’ajustin a la realitat actual, després de quasi dos anys de problemes socioeconòmics provocats per la COVID. Per aquest motiu, s’ha millorat el seu redactat i s’han fet més flexibles per donar resposta a les necessitats detectades al territori.

La finalitat d’aquestes subvencions és fomentar la inserció laboral mitjançant l’atorgament de subvencions a persones físiques o jurídiques que creïn nous llocs de treball o consolidin els actuals convertint contractes temporals en indefinits. L’objectiu final és millorar l’ocupabilitat de les persones treballadores, i que puguin ser-ne beneficiàries d’acord amb les estipulacions d’aquestes bases reguladores. 

Els interessats hauran de presentar el formulari de sol·licitud telemàtica. Per a més informació: tarragonaimpulsa@tarragona.cat o el telèfon 977 24 36 09.

Segells de reconeixement d'administració oberta