Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 El 5è Fòrum d'Inversió Cat Sud canvia la data al 24 de març

El 5è Fòrum d'Inversió Cat Sud canvia la data al 24 de març

El 5è Fòrum d'Inversió Cat Sud canvia la data al 24 de març

L’Ajuntament de Tarragona coorganitza aquesta jornada
31/01/2022

El 5è Fòrum d’Inversió CAT SUD, previst inicialment pel 10 de febrer, ha fet un canvi de programació degut a la situació epidemiològica i tindrà lloc el 24 de març a l'auditori de firaReus Events. La ciutat de Reus serà, doncs, la seu d’aquest espai de trobada entre persones emprenedores que cerquen finançament per al seu projecte empresarial i possibles inversors.

Aquesta cita s’organitza un any més de manera conjunta per la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Reus, l'Agència per a la competitivitat a l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) i la Universitat Rovira i Virgili.

Cal recordar que la fase d’inscripció de projectes es va tancar el 15 de desembre. Un cop seleccionats els projectes, els dies previs al Fòrum, els finalistes rebran assessorament específic i es formaran per tal de presentar el seu projecte davant dels potencials inversors i per perfeccionar les seves habilitats comunicatives.

Al llarg de la jornada del 24 de març es donaran a conèixer les idees de negoci que han estat seleccionades tenint en compte el seu potencial de creixement i viabilitat econòmica. Poden optar-hi tots aquells projectes constituïts en els darrers 5 anys i amb seu social a Catalunya.

El Fòrum d'Inversió CAT SUD va néixer per facilitar el procés de cerca de finançament per a projectes empresarials i, d'aquesta manera, potenciar l'emprenedoria al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. A més, pretén posicionar aquest territori com un espai de lideratge per atraure talent i amb potencial per impulsar alternatives empresarials. 

Segells de reconeixement d'administració oberta