Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 En marxa una nova edició de les beques per impulsar l'Economia Social i Solidària

En marxa una nova edició de les beques per impulsar l'Economia Social i Solidària

En marxa una nova edició de les beques per impulsar l'Economia Social i Solidària

Els empresaris poden sol·licitar els ajuts fins al 5 de setembre
13/07/2022

Des d’aquesta setmana i fins al 5 de setembre, es poden sol·licitar les beques destinades a noves empreses de l’àmbit de l’economia social i solidària. El conseller Manel Castaño ha explicat que “aquestes beques són un impuls per aquells projectes empresarials que comencen en aquest àmbit”.  

Es tracta de dues línies: 

  • Beques Crea, destinades als millors projectes participants del programa formatiu Tarragona Economia Social i Solidària (TESS)
  • Beques Consolida, per entitats i empreses de l’Economia Social i Solidària de Tarragona i entorn que tinguin entre 18 i 60 mesos d’antiguitat en el moment de publicació de la convocatòria de beques. Per optar a aquesta línia no caldrà haver participat en les accions formatives del programa TESS.

Aquesta és la segona edició de les beques. De les quatre iniciatives que van aconseguir l'ajut l'any passat, tres ja s'han constituït com a cooperativa amb una acollida molt bona per part dels seus clients. 

Les persones interessades poden presentar la seva solicitud de forma telemàtica a la seu de tràmits de l’Ajuntament de Tarragona fins el dia 5 de setembre de 2022 a les 15 h. 

Segells de reconeixement d'administració oberta