Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 I Disappear, amb un producte que elimina el plàstic d’un sol ús, guanya el Tarragona Open Future

I Disappear, amb un producte que elimina el plàstic d’un sol ús, guanya el Tarragona Open Future

I Disappear, amb un producte que elimina el plàstic d’un sol ús, guanya el Tarragona Open Future

HacDos i Let’s Ebau s’han endut el segon i el tercer premi de la 7a edició d’aquest programa d’acceleració empresarial
I Disappear, amb un producte que elimina el plàstic d’un sol ús, guanya el Tarragona Open Future  Imatge de l’acte d’obertura d'aquesta 7a edició del programa Tarragona Open Future del passat mes d’abril.
05/12/2022

I Disappear, HacDos i Let’s Ebau són els projectes guanyadors de la setena edició del programa d’acceleració empresarial Tarragona Open Future que forma part de la plataforma global Telefònica Open Future i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa.;

“El programa Tarragona Open Future se centra en la promoció de projectes i startups que volen oferir solucions innovadores en sis sectors cabdals del territori: salut, esport i benestar; capacitació i inclusió social; tecnologies aplicades a la sostenibilitat ambiental; tecnologies aplicades al patrimoni, la cultura i el turisme; tecnologies al servei de la logística i el comerç, i, en aquesta setena edició també es va incloure, com a novetat, el sector agroalimentari”, ha explicat el conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño. “Es busquen projectes innovadors i viables que comportin una millora per la societat, que tinguin un retorn social”, ha afegit.

El guanyador d’aquesta edició ha estat I Disappear, projecte basat en la comercialització d’un producte que elimina el plàstic d’un sol ús dels productes de petit format que els hotels posen a disposició de la clientela. Aquest projecte rebrà 3.000 € i tres anys d’assessorament per part d’experts de diferents àmbits amb l’objectiu que el negoci es consolidi. El segon premi ha anat a parar a HacDos, una spin-off de la Universitat Rovira i Virgili (URV) que tracta les aigües residuals de processos industrials o urbans per transformar-les en hidrogen verd renovable. Aquest projecte rebrà una aportació de 1.500 € i, també, un assessorament per a la seva consolidació.

Let’s Ebau s’ha endut el tercer premi d’aquesta setena edició del Tarragona Open Future. És una startupbasada en una aplicació mòbil per facilitar als alumnes la preparació de la prova de selectivitat. També rebrà una aportació de 1.500 € i un assessorament per a la seva consolidació durant tres anys.

L'aplicació mòbil d’un dels projectes guanyadors de l’anterior edició surt al mercat

En els darrers dies ha sortit al mercat l’aplicació mòbil anomenada Medical to life, una iniciativa de l’equip de salut liderat pel doctor Guillermo Mena que l’any passat va obtenir el tercer premi del programa Tarragona Open Future amb el projecte Burning Calories. Gràcies a aquest programa d’acceleració empresarial, l’equip de professionals ha tingut l’oportunitat de redefinir la seva marca i consolidar l’estratègia de negoci, digitalitzant els seus serveis mitjançant el contacte amb l’empresa Studio By Caigo.

La nova aplicació Medical To Life transforma la visió de la plataforma Burning Calories, aportant nova tecnologia, augmentat el nivell de personalització i creant un nou concepte de salut integral tant individual com familiar. L’aplicació, amb la qual s’està treballant perquè sigui totalment gratuïta, ja està disponible a totes les plataformes i s'està preparant la versió en anglès per fer el salt internacional a principis de l’any vinent.

Segells de reconeixement d'administració oberta