Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 L'Ajuntament de Tarragona busca joves per a dos programes de qualificació professional

L'Ajuntament de Tarragona busca joves per a dos programes de qualificació professional

L'Ajuntament de Tarragona busca joves per a dos programes de qualificació professional

Per participar-hi cal tenir entre 16 i 29 anys i estar inscrit al registre de la Garantia Juvenil
02/02/2022

L’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, està fent la selecció de participants de dos programes de qualificació professional dirigits a joves menors de 30 anys: es tracta del Projecte Singulars i del Projecte de Formació Dual —especialitat ajudant de cambrer i cuiner i d’ajudant de cuidador i gerocultor—.  

El projecte Singulars ofereix 210 hores de formació i l’obtenció del certificat de professionalitat com a ajudant de cambrer. A més també es cursen 80 hores de pràctiques en empreses del sector i es rep 9 mesos d’acompanyament tutorial, orientació professional i suport a la inserció.  

Els projectes de Formació dual es presenten en dues especialitats: com ajudant de cambrer i ajudant de cuina per una banda, i per l’altra ajudant de cuidador i gerocultor en instititucions socials. El primer itinerari inclou 450 hores de formació i l’objetenció del certificat de professionalitat, així com 12 mesos de contracte per a la Formació i l’aprenentatge en empreses del sector i 16 mesos d’acompanyament tutorial, orientació professional i suport a la inserció. L’itinerari de cuidador i gerocultor inclou 370 de formació i l’obtenció del certificat de professionalitat, així com 12 mesos de contracte per a la Formació i l’aprenentatge en empreses del sector i 16 mesos d’acompanyament tutorial, orientació professional i suport a la inserció. 

Aquests projectes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil

Més informació i inscripcions al web de Tarragona Impulsa.  

 

Segells de reconeixement d'administració oberta