Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 L'Ajuntament de Tarragona contracta 36 persones a través del programa Treball als Barris

L'Ajuntament de Tarragona contracta 36 persones a través del programa Treball als Barris

L'Ajuntament de Tarragona contracta 36 persones a través del programa Treball als Barris

Després d'unes setmanes de formació, treballaran sis mesos a jornada completa en diferents departaments municipals
22/04/2022

Aquesta setmana, 36 persones han començat a treballar a l’Ajuntament de Tarragona a través del programa Treball als Barris de Campclar i Part Alta. Es tracta de persones que han estat rebent formació durant dos mesos en els àmbits en els quals han estat contractats. Els seus contractes són plans d'ocupació que desenvoluparan a diferents departaments de l 'Ajuntament durant 6 mesos a jornada complerta.  

En aquesta edició del programa Treball als Barris 10 participants durant a terme tasques de rehabilitació i manteniment, 11 tasques de neteja i manteniment de dependències municipals, 8 activitats auxiliars de jardineria en espais verds i 7 auxiliars subalterns d’instal·lacions municipals.  

El programa Treball als Barris té com a objectiu impulsar el desenvolupament socioprofessional de les persones dels barri de Campclar, Part Alta i les zones d’influència. Està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.  

Segells de reconeixement d'administració oberta