Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 Més d'una cinquantena d'empreses participen en la primera trobada de la comunitat emprenedora de Tarragona Impulsa

Més d'una cinquantena d'empreses participen en la primera trobada de la comunitat emprenedora de Tarragona Impulsa

Més d'una cinquantena d'empreses participen en la primera trobada de la comunitat emprenedora de Tarragona Impulsa

Sota el lema “Fem bullir l’olla per Nadal”, la trobada és el punt de partida per promoure la generació d'oportunitats i sinergies entre el teixit socioeconòmic
20/12/2022

Més d’una seixantena de persones representants de 53 empreses i projectes del territori van participar, aquest dilluns 19 de desembre, en la primera trobada de la comunitat emprenedora de Tarragona Impulsa. Sota el lema “Fem bullir l’olla per Nadal”, la jornada, que va tenir lloc al Teatre Tarragona, és el punt de partida per impulsar la generació d’oportunitats i sinergies entre el teixit socioeconòmic de la ciutat.

La trobada, que va comptar amb l’assistència del conseller de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño, va consistir en un dinar a peu dret i en una dinàmica networking inspirada en els galets de l’olla de Nadal. Els emprenedors van fer bullir l’olla amb totes les idees i desitjos formulats. Finalment, de l’olla es van extreure grans conclusions per ajudar a les persones emprenedores a aprofitar al màxim el contacte amb altres talents.

“Volem crear una comunitat emprenedora per afavorir la relació entre totes les persones que han participat en els serveis d’emprenedoria de Tarragona Impulsa per tal que empreses i projectes de diferents sectors puguin treballar en xarxa, compartir talent i generar noves oportunitats de negoci”, ha manifestat Castaño. “La finalitat és que aquesta comunitat emprenedora esdevingui un recurs més per ajudar i acompanyar a les persones emprenedores del territori”, ha afegit el conseller de Desenvolupament Econòmic.

Enguany es compleixen 40 anys de la posada en marxa del Servei Municipal d’Ocupació (SMO) i 10 anys de la inauguració de les instal·lacions de Tarragona Impulsa a l’Espai Tabacalera. Amb motiu d’aquest 10è aniversari, Tarragona Impulsa ha fet balanç d’aquesta darrera dècada del servei d’emprenedoria, pel qual han passat centenars de persones amb idees i projectes innovadors de tota tipologia.

Els programes Explorer, Sinergies, TGN Talent, Tarragona Open Future, Empreses amb futur.Tarragona 2030 i Tarragona Economia Social i Solidària són alguns dels principals programes d’impuls l’emprenedoria que s’han posat en marxa des de Tarragona Impulsa en els darrers deu anys. “Amb tots aquests programes i altres servis de suport, la voluntat de Tarragona Impulsa és continuar escoltant, acompanyant, oferint assessorament i transmetent confiança a totes les persones que desitgin desenvolupar nous projectes”, ha subratllat Castaño.

Segells de reconeixement d'administració oberta