Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 S'obre la convocatòria d'ajuts per a la contractació de persones participants en polítiques actives d'ocupació promogudes pel SMO

S'obre la convocatòria d'ajuts per a la contractació de persones participants en polítiques actives d'ocupació promogudes pel SMO

S'obre la convocatòria d'ajuts per a la contractació de persones participants en polítiques actives d'ocupació promogudes pel SMO

L'objectiu és la creació de nous llocs de treball i la conversió de contractes temporals en indefinits
21/03/2022

L’Ajuntament de Tarragona ha obert la convocatòria per presentar sol·licituds per optar als ajuts per la contractació de persones participants en polítiques actives d'ocupació promogudes pel Servei Municipal d’Ocupació. Aquesta subvenció té com a objectiu ajudar aquelles persones físiques o jurídiques que creïn nous llocs de treball o mantinguin els actuals convertint contractes temporals en indefinits amb la finalitat de millorar l'ocupabilitat de les persones treballadores. 

Es poden optar a una de les 4 línies subvencionables, excloents entre sí:  

  • Línia 1: Persones, físiques o jurídiques que hagin contractat a participants de programes de polítiques actives d’ocupació promogudes per Tarragona Impulsa, a través del servei d’intermediació laboral. 
  • Línia 2: Persones, físiques o jurídiques que hagin formalitzat contractes de treball amb qualsevol persona resident a Tarragona (o d’altre municipi si el centre de treball està ubicat a Tarragona) utilitzant el servei d’intermediació laboral de Tarragona Impulsa. 
  • Línia 3: Persones, físiques o jurídiques que hagin contractat a participants de programes de polítiques actives d’ocupació promogudes per Tarragona Impulsa, encara que no hagin utilitzat el nostre servei d’intermediació laboral. 
  • Línia 4: Persones, físiques o jurídiques que hagin augmentat la seva plantilla mitjançant la contractació de noves persones residents a Tarragona (o d’altre municipi si el centre de treball està ubicat a Tarragona), encara que la persona contractada no hagi participat en cap programa ni la empresa hagi utilitzat el servei d’intermediació laboral de Tarragona Impulsa. 

Per optar a la subvenció els contractes subscrits han de tenir una duració a partir de 6 mesos i han de suposar com a mínim el 50% de la jornada. A més, per poder ser persona beneficiària de la subvenció, el centre de treball ha d'estar a Tarragona o la persona contractada ha d'estar empadronada a Tarragona, com a mínim un mes abans de la contractació. 

Les sol·licituds es poden presentar del 21 de març al 30 d'abril de 2022.

Per a més informació i tramitació en línia, consulteu el portal TGN Tràmits.

Segells de reconeixement d'administració oberta