Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 Tarragona Impulsa col·labora amb Port Aventura en la selecció de personal

Tarragona Impulsa col·labora amb Port Aventura en la selecció de personal

Tarragona Impulsa col·labora amb Port Aventura en la selecció de personal

Aquest divendres s’han celebrat tres sessions informatives amb una assistència d’unes dues-centes persones
16/09/2022

Aquest divendres Tarragona Impulsa ha acollit tres sessions informatives per a la selecció de personal d’assistents/es de Parc i Hotels i de neteja d’habitacions de Port Aventura. En aquestes sessions, els responsables de Recursos Humans de l’empresa han explicat la filosofia de l’empresa i les tasques dels perfils que es volen seleccionar. Al finalitzar, els assistents es podien apuntar a l’oferta que preferien. A més d’acollir aquestes sessions, Tarragona Impulsa inclourà aquestes ofertes a la seva borsa de treball i enviarà els currículums a Port Aventura.  

Port Aventura cerca 10 assistents/es de neteja d’habitacions de diferents hotels del parc. També volen seleccionar 10 assistents/es de Parc i Hotels, que s’encarregarien de l’atenció al client i assistència a les atraccions, entrada, admissions, jocs, botigues, restaurants i diferents locals del Parc. Les dos ofertes són per contractes fixos discontinus i poden ser a jornada parcial o completa. Es busquen persones entre 16 i 65 anys. El sou seria entre 14.000 i 14.600 euros.

Les persones interessades es poden inscriure al web de Tarragona Impulsa. 

Tarragona Impulsa és el servei de l’Ajuntament de Tarragona que desenvolupa tots els serveis i programes relacionats amb les polítiques actives d’ocupació, la creació d’empreses i la dinamització del teixit empresarial. Entre altres serveis, Tarragona Impulsa assessora a les empreses en la recerca i selecció de personal.  

Segells de reconeixement d'administració oberta