Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 Tarragona Impulsa dona suport a Bricomart per a la selecció de 100 persones

Tarragona Impulsa dona suport a Bricomart per a la selecció de 100 persones

Tarragona Impulsa dona suport a Bricomart per a la selecció de 100 persones

El conseller Manel Castaño destaca el treball coordinat entre l'empresa i l'Ajuntament per a l'elecció de personal
20/06/2022

El passat dijous 16 de juny es va celebrar a Tarragona Impulsa un marketplace per tal de seleccionar 100 persones per a diferents llocs de treball a Bricomart (grans magatzems de construcció i reforma que properament obrirà un establiment a Tarragona), en una jornada informativa, on hi va haver gairebé el doble d’assistents. 

Amb aquesta sessió els responsables de Recursos Humans de l’empresa van explicar la filosofia i les tasques a dur a terme i van detallar els diferents perfils que s’anaven a seleccionar. A partir d’aquí, Bricomart, amb el suport de Tarragona Impulsa, seleccionarà i contactarà amb les persones que compleixin els requisits, per tal d’iniciar també les sessions de formació i poder afrontar el procés satisfactòriament.  

El conseller de Desenvolupament Econòmic, Manel Castaño, ha destacat la importància d'un treball coordinat com aquest, ja que suposa "un clar exemple del que és Tarragona Impulsa", que treballa, segons Castaño "per col·laborar amb les empreses, en l'entorn públic per tal que arribi al major nombre de gent possible i perquè tothom tingui les mateixes possibilitats". Així mateix, Castaño destaca que "ajudar a generar nous llocs de treball sempre és una bona notícia per la ciutat".  

Segells de reconeixement d'administració oberta