Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 Tarragona Impulsa engega una nova edició del programa formatiu Empreses amb Futur. Tarragona 2030

Tarragona Impulsa engega una nova edició del programa formatiu Empreses amb Futur. Tarragona 2030

Tarragona Impulsa engega una nova edició del programa formatiu Empreses amb Futur. Tarragona 2030

Aquest curs gratuït d'assessorament personalitzat va reactivar el negoci i millorar la gestió de 13 microempreses i autònoms tarragonins l’any passat
31/03/2022

Tarragona Impulsa organitza una segona edició del curs Empreses amb Futur. Tarragona 2030. L'objectiu d'aquest programa d'acompanyament gratuït és millorar la competitivitat i la resiliència de treballadors autònoms i microempreses (de fins a 9 treballadors i amb un volum de negoci no superior als 2 milions d'euros anuals) a partir d'assessorament personalitzat i el disseny d'un pla d'acció per a cada negoci. La preinscripció al programa, que es desenvoluparà de maig a novembre, es tancarà el pròxim 24 d'abril. Per participar es requereix tenir el domicili fiscal i el centre de treball a Tarragona i un mínim de tres anys d'activitat.

En l'edició de l'any passat, la primera, hi van participar 13 empreses de diversos sectors que van millorar en diferents àmbits de la direcció i la gestió empresarial a partir de sessions de capacitació sobre innovació, direcció i gestió empresarial i de sessions d'assessorament individual que permeten analitzar el negoci, establir uns objectius i elaborar un pla de treball per assolir-los. 

Les sol·licituds d'aquest programa, que és finançat per l'Ajuntament de Tarragona i compta amb el suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, s'han de tramitar telemàticament mitjançant un formulari.

Segells de reconeixement d'administració oberta