Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 Torna el programa 30 plus per facilitar la contractació dels majors de 30 anys

Torna el programa 30 plus per facilitar la contractació dels majors de 30 anys

Torna el programa 30 plus per facilitar la contractació dels majors de 30 anys

Es prioritzaran els aturats de llarga durada així com aquells majors de 45 anys
Torna el programa 30 plus per facilitar la contractació dels majors de 30 anys Foto: Isaías Mena
11/10/2022

Aquest mes d’octubre, s’ha iniciat la setena edició del Programa 30plus, que té com a objectiu facilitar la contractació de 45 persones per part de les empreses, subvencionant la seva contractació. Les persones participants rebran una formació relacionada amb el lloc de treball a cobrir. El conseller d’Ocupació i Desenvolupament econòmic Manel Castaño ha destacat que “aquest programa dona una oportunitat laboral de manera prioritària a aturats de llarga durada o majors de 45 anys, a la vegada que ajuda a les empreses a poder incorporar personal al seu equip”.  

Per participar en aquest programa, cal tenir 30 anys o més, i estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat. Es prioritzaran els aturats de llarga durada així com aquells majors de 45 anys. Els participants han de ser residents a Tarragona o al Tarragonès i seran seleccionats a través del Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona. Les persones contractades cursaran una formació mínima de 20 h i màxima de 100 h. 

Es subvencionaran contractes a partir de 6 mesos i que siguin de mitja jornada com a mínim. Es tracta d’ajuts compatibles amb altres incentius fiscals i bonificacions en quotes a la seguretat social.  

Inscripcions aquí.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal- Ministerio de Trabajo y Economia Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol. 

Segells de reconeixement d'administració oberta