Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 Tret de sortida del programa Explorer 2022

Tret de sortida del programa Explorer 2022

Tret de sortida del programa Explorer 2022

El programa, impulsat pel Banc Santander, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili
27/01/2022

Aquest dimecres va començar la IX edició del Programa Explorer. Impulsat pel Banc Santander, el programa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili que, a partir tant de recursos econòmics com humans, coordinen les activitats, realitzen les tutories individuals amb els participants i complementen el programa formatiu que ofereix el Banc  Santander.  

En aquesta edició es van presentar 46 persones, de les quals 36 han estat seleccionades i impulsaran una vintena de projectes. Els participants tenen entre 18 i 31 anys i són estudiants universitaris, de cicles formatius o màster, majoritàriament dels últims cursos i de diferents especialitats com comerç internacional, administració i finances, humanitats, enginyeria, administració d’empreses, entre d’altres. 

Durant 12 setmanes, els participants treballaran sobre la seva idea transformant-la en una solució que contribueixi a assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030. Amb un enfocament pràctic i basat en dinàmiques d'aprenentatge social, l’Explorer està dissenyat perquè les persones participants es converteixin en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles en diferents indústries, sectors i tipologies d'organitzacions.   

Entre tots els projectes treballats s’escollirà un finalista que gaudirà de l’Explorer Trip: un viatge d'una setmana de durada a l'estiu de 2022 a Oporto, un hub d'innovació europeu per a la Cohort de Fellows Explorer formada per tots els membres dels equips seleccionats per cada centre Explorer.   

Una vegada finalitzat el procés de formació, els projectes que completin les activitats del programa rebran un certificat de participació. A més, tots els projectes participants accediran a una comunitat global de joves innovadors que va creixent edició rere edició amb la incorporació d'Explorer Spaces americans i europeus.   

Aquest programa està promogut per Banc Santander a través de Santander Universitats i coordinat pel Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE), i compta amb la col·laboració a nivell local d'entitats públiques i privades.    

Segells de reconeixement d'administració oberta