Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 Últims dies per inscriure's a la formació 'Tarragona economia social i solidària'

Últims dies per inscriure's a la formació 'Tarragona economia social i solidària'

Últims dies per inscriure's a la formació 'Tarragona economia social i solidària'

El programa ofereix 33 hores d'acompanyament i assessorament tècnic amb la col·laboració de CoopCamp
16/06/2022

Fins aquest diumenge 19 de juny, estan obertes les inscripcions a la formació per a emprenedors Tarragona Economia Social i Solidària (TESS), que organitza Tarragona Impulsa i que vol ser un programa d’acompanyament a l’emprenedoria en projectes socials. L’edició del TESS 2022 començarà el 29 de juny.

El TESS és un programa de 33 hores i gratuït que compta amb la col·laboració de CoopCamp, tant en la formació com amb l’acompanyament i assessorament tècnic. Són 11 sessions formatives presencials enfocades en la consolidació de les idees de negoci de les persones participants i també en l’acompanyament tècnic dels equips de Tarragona Impulsa i CoopCamp. 

Els millors projectes del programa podran optar a una beca a l’emprenedoria, que consisteix en un ajut econòmic directe per a la creació i posada en marxa del projecte. També es posa al seu abast el seguiment i l’acompanyament per part dels equips tècnics de CoopCamp i Tarragona Impulsa durant el període de consolidació. 

Més informació i inscripcion al web de Tarragona Impulsa.  

Segells de reconeixement d'administració oberta