Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 Últims dies per sol·licitar les beques per impulsar l'economia social i solidària

Últims dies per sol·licitar les beques per impulsar l'economia social i solidària

Últims dies per sol·licitar les beques per impulsar l'economia social i solidària

El termini finalitza el proper dilluns 5 de setembre
Últims dies per sol·licitar les beques per impulsar l'economia social i solidària Foto: Isaías Mena
30/08/2022

Fins al 5 de setembre es poden sol·licitar les beques destinades a noves empreses de l’àmbit de l’economia social i solidària. Es tracta de dues línies, per una banda, les beques Crea destinades als millors projectes participants del programa formatiu Tarragona Economia Social i Solidària (TESS), i per l’altre, les beques Consolida, per entitats i empreses de l’Economia Social i Solidària de Tarragona i entorn que tinguin entre 18 i 60 mesos d’antiguitat en el moment de publicació de la convocatòria de beques. Per optar a aquesta línia no caldrà haver participat en les accions formatives del programa TESS. Aquesta és la segona edició de les beques, de les quatre iniciatives que van aconseguir l'ajut l'any passat, tres ja s'han constituït com a cooperativa amb una acollida molt bona per part dels seus clients. 

Les persones interessades poden presentar la seva solicitud de forma telemàtica a la seu de tràmits de l’Ajuntament de Tarragona  fins el dia 5 de setembre de 2022 a les 15 hores. 

Per a més informació podeu accedir en aquest enllaç

 

Segells de reconeixement d'administració oberta