Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 Un total 13 companyies han participat en la segona edició d'Empreses amb Futur

Un total 13 companyies han participat en la segona edició d'Empreses amb Futur

Un total 13 companyies han participat en la segona edició d'Empreses amb Futur

Aquest programa d'acompanyament ha pretén millorar la competitivitat i resiliència dels participants
25/10/2022

El passat dijous es va celebrar la cloenda del programa d'acompanyament d'empreses i autònoms 'Empreses amb Futur, Tarragona 2030' de Tarragona Impulsa.  El conseller Manel Castaño ha posat en relleu que “les 13 empreses participants s’han format en àmbits com l’estratègia empresarial, màrqueting i vendes, TIC, finances, balanços i tresoreria. Un pla complet per tal de donar un impuls a la seva competitivitat”.  

L'objectiu d'aquest programa d'acompanyament gratuït és millorar la competitivitat i la resiliència de treballadors autònoms i microempreses (de fins a 9 treballadors i amb un volum de negoci no superior als 2 milions d'euros anuals). El programa s’ha dut a terme de maig a octubre i per participar-hi es requeria tenir el domicili fiscal i el centre de treball a Tarragona i un mínim de tres anys d'activitat. En aquesta edició, hi han participat 13 empreses de diversos sectors.  

Segells de reconeixement d'administració oberta