Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2022 Un total de 29 joves participen en la 9a edició de la casa d'oficis de Campclar i la Part Alta

Un total de 29 joves participen en la 9a edició de la casa d'oficis de Campclar i la Part Alta

Un total de 29 joves participen en la 9a edició de la casa d'oficis de Campclar i la Part Alta

Aquesta edició torna a tenir el patrimoni com a eix central
Un total de 29 joves participen en la 9a edició de la casa d'oficis de Campclar i la Part Alta Foto: Tjerk.
15/07/2022

Aquest divendres els 28 participants de la Casa d'Oficis han rebut la visita de l’alcalde, Pau Ricomà, i el conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Manel Castaño. La 9a edició de la Casa d’Oficis de Campclar i la Part Alta continua amb el camí encetat l’any passat i manté com a eix central la descoberta del patrimoni històric i cultural de la ciutat de Tarragona.  

L’alcalde ha destacat que “apropar la Casa d’Oficis al patrimoni és sense cap mena de dubte una fórmula d’èxit, tant pel creixement personal i professional dels participants com per la ciutat”. Per la seva banda, el conseller Castaño ha explicat que “en aquesta edició s’han ofert tres especialitats: community manager, restauració i rehabilitació de pintura i restauració i rehabilitació de fusta. I totes tres treballen entorn del patrimoni de la ciutat, ja sigui restaurant-lo o donant-lo a conèixer” 

La Casa d’oficis té dues fases diferenciades:

  • Durant la primera fase es dona prioritat a la formació en l’ofici i en formació complementària (riscos laborals, seguretat, higiene, orientació laboral, informàtica...). 
  • A la segona fase es prioritza l'experienciació laboral en diversos equipaments municipals. En aquesta fase els participants son donats d’alta com a treballadors de l’Ajuntament . 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris. 

Segells de reconeixement d'administració oberta