Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2023 29 joves de Campclar i la Part Alta participen en la 10a edició de la Casa d'Oficis

29 joves de Campclar i la Part Alta participen en la 10a edició de la Casa d'Oficis

29 joves de Campclar i la Part Alta participen en la 10a edició de la Casa d'Oficis

L’objectiu és la inserció social i laboral de nois i noies desocupats d’entre 16 i 29 anys
29 joves de Campclar i la Part Alta participen en la 10a edició de la Casa d'Oficis Foto: Tjerk van der Meulen.
16/01/2023

Un total de 29 joves dels barris de Campclar i de la Part Alta ja han començat a formar-se a la Casa d’Oficis, el programa de formació i treball de Tarragona Impulsa que enguany arriba a la 10a edició. El conseller de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño, que la setmana passada va visitar els nois i noies participants, ha destacat que aquests joves “es formen, treballen i s’apoderen. S’adonen que són molt vàlids per continuar en el món laboral i que poden arribar on vulguin. Finalitzen amb una motxilla plena d’aprenentatges i deixant la seva petjada al patrimoni de la ciutat”.

La Casa d’Oficis s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys empadronats a Campclar o a la Part Alta en situació d’atur i amb possibilitat de subscriure un contracte de sis mesos. “El programa està dividit en dues fases: La primera se centra en la formació en l’ofici i en la segona es prioritza l’experiència laboral mitjançant un contracte de treball en un equipament municipal”, ha apuntat Castaño.

Els joves poden triar entre tres especialitats:

  • Creació de continguts audiovisuals i gestió de xarxes socials.
  • Restauració i rehabilitació de fusta.
  • Restauració i rehabilitació de pintura.

Després dels bons resultats aconseguits en les anteriors edicions, la formació i les feines de contractació d’aquest curs es tornaran a centrar en la descoberta del patrimoni històric i cultural de Tarragona.

El projecte de la Casa d’Oficis està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte treball als barris.

Segells de reconeixement d'administració oberta