Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2023 Arriba la final del programa Explorer 2023

Arriba la final del programa Explorer 2023

Arriba la final del programa Explorer 2023

Tarragona Impulsa ha acollit avui l’acte de cloenda en el qual el tribunal ha avaluat els quinze projectes d’emprenedoria participants
16/05/2023

Tarragona Impulsa ha acollit aquest dimarts l’acte de cloenda de la desena edició del programa Explorer, el programa de foment a l’emprenedoria impulsat pel Banc Santander que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili (URV). En el transcurs de l’acte, el jurat ha avaluat els quinze projectes que han finalitzat aquesta edició a Tarragona Impulsa i en els pròxims dies es donarà a conèixer quina serà la idea de negoci que esdevindrà la representant de Tarragona i que optarà a ser una de les guanyadores d’aquest programa d’abast internacional. 

Durant les últimes dotze setmanes, els projectes participants a través de Tarragona Impulsa han treballat la seva idea de negoci. Són iniciatives emprenedores i econòmicament sostenibles de diferents sectors, com ara el de la salut i benestar, medi ambient i restauració i turisme, entre altres.  

El projecte seleccionant d’entre aquestes quinze iniciatives tarragonines esdevindrà el representant de la ciutat i optarà a ser un dels quinze guanyadors a escala internacional, els quals obtindran una plaça en l’anomenat Explorer Trip. Aquest premi consisteix a viure una experiència intensiva d’immersió i formació mitjançant un viatge a València en un hub europeu d’innovació i emprenedoria.  

Enguany, el programa Explorer ha combinat les classes presencials amb sessions virtuals i els participants s’han format en emprenedoria per poder construir i validar la seva idea de negoci compromesa amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 fixats per l’ONU. Tots els projectes participants han entrat a formar part d’una comunitat global de joves emprenedors que va creixent edició rere edició amb la incorporació d’Explorer Space d’altres països com Argentina, Xile, Mèxic, el Regne Unit, Brasil i Uruguai, entre altres.  

El programa Explorer està dissenyat perquè les persones participants es converteixin en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles en diferents indústries, sectors i tipologies d'organitzacions. Està dirigit a joves entre 18 i 31 anys amb ganes de generar un impacte positiu en el món.    

Segells de reconeixement d'administració oberta