Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2023 Gran èxit de l'onzena edició de la jornada Tarragona Impulsa

Gran èxit de l'onzena edició de la jornada Tarragona Impulsa

Gran èxit de l'onzena edició de la jornada Tarragona Impulsa

Les intervencions van centrar-se en la relació entre la intel·ligència artificial i les competències emocionals humanes
30/11/2023

Aquest dimecres 29 de novembre a la Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos es va dur a terme l'onzena jornada Tarragona Impulsa, un esdeveniment que s’ha convertit en una referència en l’àmbit de l’ocupació, la formació i l’emprenedoria des del seu inici l'any 2012. L’edició d’enguany va girar entorn a la fusió entre la intel·ligència artificial i les competències emocionals humanes, d’on en deriva el títol de l’acte Artificial Emocional. A la jornada, que va acollir uns 250 participants, hi va assistir la consellera de Comerç, Turisme i Promoció Econòmica, Montse Adan

A més, es van poder escoltar diverses xerrades, sobre les emocions artificials, la transformació digital i la sostenibilitat empresarial, elements essencials en el món laboral actual i d’altres persones que van passar pels programes de Tarragona Impulsa de manera exitosa i van compartir les seves experiències. Xavier Marcet, expert en estratègia i innovació, es va encarregar de la conferència inaugural "Esquivar la mediocritat"

En finalitzar la conferència inaugural va arribar el moment de les activitats paral·leles que van donar als participants l’oportunitat d'immersió en temes específics, des de la relació entre la intel·ligència artificial i l'educació amb en Gerard Farrés fins a la transformació digital a càrrec de la Imma Peréz i les emocions artificials amb la Alicia González.  

Els casos d'èxit dins els àmbits d'Ocupació, Formació i Emprenedoria, destacant les històries inspiradores de participants que han prosperat gràcies als programes de Tarragona Impulsa, van començar amb grans aplaudiments a tot l’auditori i una molt bona acollida i interès per conèixer les experiències. 

La jornada va cloure amb la intervenció d'Albert Cañigueral, explorador i divulgador que va oferir la seva mirada sobre els impactes socials i econòmics de les innovacions digitals en el món laboral. 

Segells de reconeixement d'administració oberta